mjesto da otvorim dušu

Dobrodošli na moj blog, nadam se da će vam se sviditi a i nemora.... svi komentari i kritike su dobrodošli :-)))

21.08.2008.

;-)))

 

Ćao, evo mene opet nakon 8 dana, malo dobila inspiracije... Bili su mi sestra i zet prošli tjedan kod nas, oni inače žive u Zagrebu...Išli smo na kupanje i sl...uživali...otišli su u nedelju...Bila sam u nedelju s dragim na moru, iskupala se i sunčala i blesirala se u valovima u plićaku...dobili smo od sestre i zeta digitalni aparat pa se mogu slikat i snimat kolko mi je volja...juhuuu!!! Anja mi je došla u ponedeljak, to je ona moja girl što je bila kod rodice na moru. Dobila sam naruknicu na noge hahaha kako ovo debilno zvuči al neznam kako bi drugačije rekla...čuj na-ruknica za noge, al dobro, neću filozofirat. baš je lijepa i drago mi što se sjetila...Bila sam danas na rijeci na kupanju, uh ljepote. Ujutro idem u Mostar spremat i očistit svoj PRVI podstanarski stan :-))))) Živili!!!

E da vam ispričam nešto, dopisivala mi se sestra s našim jednim prijateljem koji je glumac u Njemačkoj a svako ljeto je vamo u Hercegovini u rodnom gradu. Kaže on zabrinut za prijatelja, nejavlja mu se, isključen mob a on ga zove čitav dan, zabrinut jer je taj njegov prijatelj trebao bit u avionu nekom što se danas srušio i bilo 26 preživilih i preko 150 poginulih, pokoj im duši. I usred dopisivanja s mojom sestrom kaže juhuuu eto poruke od njegovog prijatelja koji NIJE bio u tom avionu jer je zakasnio na let, sestra mu otegla sa spremanjem za put pa zakasnili!!! Pa zamislite!! Ko iz filmova. A drago mi bilo kad sam čula ko da je i meni prijatelj! Mislim žao mi je ljudi što su poginuli, nedaj Bože više nesreća nikakvih al splet ovih okolnosti mi je baš moćan. A kažu da se ništa u životu ne događa slučajno nego s razlogom! Eto toliko od mene!

eh da, da sepohvalim danas tj.ječer haha 20. jer je prošlo ponoća, bilo je meni i mom dragom točno godina i 10.mjeseci :-)))))))))

a vojim ga puuuuuunooo!!! :-))))